Wielerklassement van Gemeente Woensdrecht

Wij gaan dit jaar weer de jonge generatie belonen dat ze een heel jaar het zweet op hun voorhoofd trainen om vervolgens een mooie koers te rijden. Zij mogen na een lang seizoen een balans opmaken hoe het seizoen is verlopen en wat de plannen zijn voor volgend seizoen. Er zijn al mooie resultaten geboekt door wielrenners en wielrensters uit onze gemeente. We hebben in onze gemeente heel wat moois rondrijden op het moment, ik denk maar onze vrouwelijke prof Thalita de Jong, zij heeft een tweede jaar als profwielrenster erop zitten. Maar ook klasbakken als Jan Maas, Lars Akkermans en de heren uit de Van de Klundert-clan niet te vergeten; Koen, Pim en Ricardo van de Klundert. Bij de vrouwen hebben Demi de Jong en Rowena van de Klundert ook een mooi seizoen achter de rug.
Andere deelnemers die ook een superseizoen erop hebben zitten zijn Wout van Elzakker, Anouk van Vliet, Wesley Floren, Claudia Jongerius, Sven van Goethem, Danos Gerritsen, Sander de Nijs, Jorinda de Heer, Jos Kools, Leroy Jansen, Peter van Agtmaal, Andy van Loon en Mike Castel.

De verkiezing wordt dit jaar gehouden op vrijdag 7 november 2014 om 20.30 uur, in café “ Non Plus Ultra “ te Woensdrecht. De jeugdrenners en de elite met contract kunnen helaas niet meedoen aan dit klassement. Voor het klassement tellen de wegwedstrijden in 2013 mee die met een licentie van de KNWU verreden worden. De laatste wedstrijd die meetelde voor het klassement is de Sluitingskoers te Putte-Kapellen.
Deelname aan het klassement is niet verplicht, maar het is natuurlijk leuker als iedereen meedoet.
De jeugdrenners krijgen van ons natuurlijk wel een leuke aanmoedigingsprijs om ze te belonen voor de mooie prestaties die ze dat seizoen hebben geleverd.

Een lijst van alle deelnemers:

Andy van Loon- Amateur-A
Jos Kools – Elite
Peter van Agtmaal – Elite
Ricardo van de Klundert – Elite
Leroy Jansen – Elite
Jorinda de Heer – Elite-vrouw
Thalita de Jong – Elite-vrouw
Mike Castel – Junior
Koen van de Klundert – Junior
Sander de Nijs – Junior
Rowena van de Klundert – Junior-meisje
Demi de Jong – Junior-meisje
Anouk van Vliet – Junior-meisje
Pim van de Klundert – Junior
Danos Gerritsen – Junior
Jan Maas – Junior
Lars Akkermans – Nieuweling
Wesley Floren – Nieuweling
Sven van Goethem – Nieuweling
Wout van Elzakker – Nieuweling
Claudia Jongerius – Nieuweling-meisje
Dennis Leijten – Jeugd
Maarten de Nijs – Jeugd
Lars de Baat – Jeugd
Sacha de Nijs – Jeugd
Brent Broosus – Jeugd

Reageer

Je email is nooit zichtbaar.


(verplicht)

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>