Omhoog

Voorwoord van de Burgemeester 2015

De sporen van het veldrijden in de gemeente Woensdrecht zijn nauwelijks gewist of er staat alweer een wielerevenement van formaat in onze gemeente op het programma. Zondag 15 maart wordt voor de 57e keer de wielerronde van Woensdrecht verreden. Een gewaardeerde traditie niet alleen in onze gemeente, maar ook ver buiten de gemeentegrenzen.

Namens het wielercomité heet ik alle deelnemers en natuurlijk niet te vergeten de talrijke wielerliefhebbers van harte welkom in ons mooie Woensdrecht.
Bij het organiseren van een wielerronde komt heel veel voorbereidend werk kijken en vraagt veel vrije tijd. Ik heb, en met mij het voltallige college, grote waardering voor het organiserende comité. De vorige edities van de wielerronde zijn succesvol verlopen. Vanwege het enthousiasme van het comité ben ik er van overtuigd, dat wielerminnend Brabant of liever Nederland, zondag 15 maart weer van een fantastisch wielerspektakel kan genieten in Woensdrecht.

Ik hoop dat een grote publieke belangstelling, de steun van het bedrijfsleven en de deelname van een sterk deelnemersveld het wielercomité zal stimuleren om deze traditie nog in lengte van jaren voort te zetten.

Tot slot wens ik het wielercomité, deelnemers, begeleiders en naar ik hoop talrijke toeschouwers een boeiend en vooral sportief wielerspektakel toe.

Steven Adriaansen
burgemeester van Woensdrecht

Reageer

Je email is nooit zichtbaar.


(verplicht)

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>