Omhoog

WIELERAVOND 2014

janmBeste wielrenners en wielrensters,

Wij nodigen jullie uit, samen met familie, vrienden, kennissen en wielerliefhebbers, voor de verkiezing van de wielrenner/wielrenster van de gemeente Woensdrecht op:

vrijdag 7 november a.s. vanaf 20.30 uur in café Non Plus Ultra aan de Grindweg 2 te Woensdrecht.

Op deze avond vindt allereerst de uitreiking plaats van de verkiezing van de wielrenner/wielrenster van de gemeente Woensdrecht. Alle wielrenners en wielrensters met een KNWU-licentie vanaf de nieuwelingen dingen mee naar deze titel. De laatste wedstrijddatum die meetelt voor het klassement is op 14 oktober 2013 met de sluitingskoers te Putte als afsluiter van het wegseizoen.

Ook dit jaar zijn er weer uitzonderlijke prestaties geleverd. Ieder heeft op zijn/haar manier weer mooie resultaten geboekt. Deze avond wordt gepresenteerd door de KNWU-speaker Laurens van de Klundert die met leuke en spontane vragen het beste uit de renners probeert te krijgen. Daarnaast hebben we leuke items op het programma staan!

Als afsluiting van deze avond wordt er een loterij gehouden, waarbij talrijke aantrekkelijke prijzen te winnen zijn.

Wij hopen jullie allemaal te zien op de avond van, voor en door wielerliefhebbers!

Met een vriendelijke sportgroet,
Stichting Wielercomité Woensdrecht

Reageer

Je email is nooit zichtbaar.


(verplicht)

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>